KAKO KOMUNICIRAMO Z LJUBLJENIMI V NEBESIH?


Vir slike: www.preventivarevija.si

Naših ljubljenih pokojnih se radi spominjamo skozi celo leto, a vseeno je november čas, ki je še posebej naklonjen temu, da z našimi dragimi vzpostavimo ljubečo vez. V teh dneh so energije bolj subtilne, meja med Nebesi in Zemljo je zelo tanka in zato je komunikacija z našimi dragimi še lažja.

Včasih naši dragi odidejo prehitro in nepričakovano. Poleg žalosti nam pogosto ostanejo tudi občutki krivde, zamere in neizrečene besede. Če tega ne razrešimo, se vsi ti občutki še povečujejo. Nekateri se odločijo za obisk medija, ki vzpostavi komunikacijo s pokojnikom in na tak način razrešijo vse, kar je potrebno. A to lahko naredimo tudi sami, s pomočjo angelov in nadangelov.

Eden takih, ki močno podpira komunikacijo s preminulimi, je nadangel Azrael. Pojdite v meditacijo, v mislih trikrat izgovorite njegovo ime in se z njim povežite. Prosite ga, naj vam pomaga vzpostaviti varno in ljubečo komunikacijo z vašim najdražjim. Azrael je tisti, ki pospremi duše v Nebesa, nam pa daje uteho, ko se soočamo z žalovanjem. Ko nam je hudo in se soočamo s kakršnokoli izgubo, je on tisti, ki nam vedno priskoči na pomoč. Pokličite ga in se preko njega povežite z vašo ljubljeno osebo. Lahko jo vprašate karkoli želite in ji poveste vse, kar vam leži na duši. Če čutite, da ji želite odpustiti ali če želite, da ona odpusti vam, z njo podelite vse svoje občutke. To je lahko za obe duši v veliko olajšanje in najlepše darilo, ki si ga lahko podarita. Če čutite kakršnokoli krivdo, jezo ali zamero ji povejte vse to. Vedite, da vaš pokojnik ni jezen na vas in da si želi, da ste srečni in da z njim ohranite le ljubečo povezavo. Duši lahko poveste kako radi jo imate in kako jo pogrešate. Lahko jo tudi vprašate, zakaj je morala oditi. Spustite vse, kar je bilo na Zemlji, kajti Zemlja je le gledališče, kjer ljudje odigravamo svoje vloge. Ko boste spustili vse te težke občutke, bosta osvobojena oba. Vašega ljubljenega lahko vprašate tudi kaj sedaj počne v Nebesih in kako se ima tam. Lahko ga vprašate tudi za kak nasvet ali vodstvo.

Odgovore boste lahko dobili preko slik, občutkov, védenja, sanj ali preko znakov. Pokojnega lahko prosite za znak, ki bo samo vajin. Ko ga boste naslednjič nekje zagledali, boste začutili ljubečo prisotnost pokojnega. Ko duši postavite neko vprašanje, bodite pozorni na znake okoli sebe, ker nam na tak način najpogosteje odgovarjajo. Odgovor lahko dobite preko besedila pesmi, ki jo slišite takoj, ko prižgete radio. Lahko ga dobite preko napisov, ki jih vidite na oglasnih plakatih ali na avtu, ki se je ravnokar peljal mimo. Odgovore boste prejeli, bodite le odprti za njih in pozorni na znake, ki se vam bodo pojavili.

Najdite svoj način komunikacije z vašo drago osebo, opustite vse dvome in pričakovanja in samo zaupajte.

Zapomnite si, da ljubezen, ki vaju veže, ne pozna časa, ne prostora. Je neuničljiva in neminljiva. Vaš ljubljeni je fizično res zapustil ta svet, a ljubezen med vama ostaja za vedno.


Monika Radič, certificirana vaditeljica joge smeha, meditacij, reiki mojstrica in učiteljica, praktik ThetaHealinga (basic, advanced, Manifesting and Abundance)
www.sijem.si

Objavljeno v spletni reviji Preventiva

Comments

Popular Posts